Kursverksamhet

Endast genom ett liv i harmoni med naturen finns en reell möjlighet för människan att klara av klimatförändringarna. Insikt om det är första steget. Andra steget är kunskap. Där vill jag hjälpa till genom att sprida den kunskap som jag har.

Som häxa tror jag på självständighet. Därför är det självklart för mig att dela med mig av min kunskap. Genom att hålla kurser i bland annat tvål- och schampokokning får fler möjlighet att ställa om sina liv.

Jag har haft kurser i tvålkokning och salvtillverkning. Under 2-dagars-kurserna får deltagarna även prova på att tillverka björktjära, såpa och skokräm.

Mer information om mina kurser hittar du på min Facebook-sida där jag också annonserar. Vill du hellre att jag kommer till dig och håller en kurs? Kontakta mig då så får vi komma överens om tid och plats.Nässelhäxans kokbok

I maj 2018 släppte jag min första bok. Det är en samling recept och samtidigt en berättelse om min omställning till ett liv mer nära naturen.

Nässelhäxans kokbok vill inspirera och ge hopp till dig som gärna vill äta hemlagad mat, men inte har tid, eller till dig som har tänkt att du skulle vilja odla dina egna grönsaker, men inte kommer dig för.

Här hittar du recept för vedspisen – och det är inte bara matrecept. Förutom ”vanlig” matlagning kan du få lära dig göra tvål, vaxdukar eller kanske björktjära om du vill.